Loading

Ucraina și Rusia se pregătesc pentru o nouă rundă de negocieri. Unde și când vor discuta cele două delegații pacea. Țara în care se întâlnesc aceștia nu a impus nicio sancțiune împotriva lui Vladimir Putin de la începutul războiului.

  • Ucraina și Rusia se pregătesc de o nouă rundă de negocieri
  • Unde vor discuta cele două delegații

Rusia și Ucraina se pregătesc pentru o nouă rundă de negocieri pentru pace. Unde și când vor discuta cele două delegații despre război și despre situația actuală din țara vecină.

Rusia și Ucraina se pregătesc de noi negocieri pentru pace

Cele două delegații din Ucraina și Rusia vor discuta pentru pace între 28 și 30 martie, potrivit celor declarate de negociatorul ucrainean David Arkhamia. Aceștia au decis să se întâlnească în Turcia.

Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, susține că nu va renunța la relațiile cu Ucraina sau Rusia, în ciuda războiului. Acesta a fost de acord ca negocierile să aibă loc pe teritoriul Turciei pentru că acest aspect ar reprezenta un avantaj, mai ales pentru că va avea ocazia de a discuta cu ambele delegații.

Când vor discuta cele două delegații

Chiar dacă multe țări s-au revoltat cu privire la războiul ordonat de președinte Vladimir Putin și au decis să aplice sancțiuni, Ankara nu a procedat la fel ca ceilalți lideri. Turcia nu și-a închis spațiul aerian pentru aeronavele din Rusia.

Cele două delegații vor dicuta pacea în Turcia, iar oamenii speră că se va ajunge, în cele din urmă, la o înțelegere. Întreaga omenire așteaptă cu sufletul la gură să afle care vor fi rezultatele acestei runde de negocieri.

Sursa: spynews.ro

By GetNews