Loading

Ministrul rus al Apărări, Serghei Șoigu a mărturisit că menținerea în alertă arsenalului rusesc este o prioritate pentru țara lor. Anunțul a fost făcut de ministru după două săptămâni în care a fost absent din spațiul public.

  • Rusia amenință cu armele nucleare
  • Iată anunțul făcut de Serghei Șoigu!

Situația din Ucraina este din ce în ce mai crâncenă, iar forțele rusești atacă mai multe orașe din țara vecină a României.

Rusia amenință cu armele nucleare

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a mărturisit că se furnizează arme și echipamente folosind mijloace de credit. Acesta susține că Ministerul rus al Apărării face planuri de urgență și pentru un război digital.

Continuăm să furnizăm arme și echipamente înainte de termen, folosind mijloace de credit. Prioritățile sunt armele precise cu rază lungă de acțiune, echipament pentru aviație și menținerea pregătirii de luptă pentru armele nucleare strategice”, a declarat Serghei Șoigu.

”În lumina operațiunii militare speciale, în acest an este important să menținem rata de livrare a armamentului avansat, inclusiv sisteme robotice și mijloace de obținere a informațiilor și război electronic”, a mai spus Serghei Șoigu.

Ministrul de Externe al Federației Ruse, mesaj îngrijorător cu privirile la atacurile din Ucraina

Serghei Șoigu a ținut să precizeze că acum nu este deloc vorba despre un „război total”, cum a fost în timpul celui de al Doilea Război Mondial, ci unul „hibrid”. Acesta a mărturisit că Rusia nu va fi izolată de celelalte țări, chiar dacă unii politicieni își doresc acest lucru.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/rusii-ameninta-din-nou-cu-armele-nucleare-anuntul-facut-de-ministrul-rus-al-apararii-mentinerea-pregatirii-de-lupta-275167.html

By GetNews