Loading

Scene şocante în această dimineaţă, în centrul unui oraş din judeţul Mehedinţi. O femeie de 43 de ani a fost împuşcată mortal în plină stradă, chiar de fostul soţ, un italian de 73 de ani. 

Individul s-a întors în România, după ce femeia, Sanda Ș., l-a părăsit. Imediat după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a împuşcat şi el, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Acesta a supravieţuit însă şi a fost transportat la spital în stare gravă. 

În această dimineață, bărbatul a mers la magazinul de pompe funebre al fostei soții, a încercat să vorbească cu aceasta, însă între cei doi a izbucnit un conflict care a escaladat rapid. Într-un moment de furie oarbă, individul a scos pistolul, l-a pus la tâmpla fostei soții și a tras. 

După ce a împușcat-o pe femeie a încercat să se sinucidă și și-a tras câteva gloanțe în zona pieptului, relatează reporterul Observator Cristina Oprea. Medicii care au intervenit care au ajuns la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru femeie, declarând decesul acesteia. Au reușit, însă, să-l resusiteze pe atacator. El a fost transferat în stare gravă la spitalul din Drobeta Turnu Severin, iar medicii de aici sunt deocamdată rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire. Cei care au asistat la scenele din Vânju Mare spun că bărbatul era agitat și ar fi îndreptat pistolul inclusiv asupra unor martori care au încercat să aplaneze conflictul înainte de a se produce tragedia. Nu se cunosc cu exactitate motivele bărbatului, însă cei care îi cunosc suspectează că gelozia ar putea să fie o explicație, iar polițiștii iau inclusiv premeditarea, dat fiind faptul că bărbatul a mers înarmat la întâlnirea cu fost soție și a tras fără să ezite.

Ce spune IPJ Mehedinți

“La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, precum și un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți”, a transmis IPJ Mehedinți.

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/sanda-a-fost-ucisa-pe-strada-de-fostul-sot-italian-in-fata-unui-magazin-de-pompe-funebre-detalii-teribile-in-cazul-crimei-din-mehedinti-451479.html

By GetNews