Loading

Se circulă bară la bară spre stațiunile de pe Valea Prahovei, alese de un număr mare de români pentru a-și petrece Revelionul. Coada de mașini începe încă din zona localității prahovene Nistorești, însă nici prin Comarnic ori Bușteni nu se circulă mai bine.

Turiștii se plimbă între stațiuni, iar mulți abia azi merg spre cabanele ori hotelurile unde își vor petrece noaptea dintre ani.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov.

Se circulă în coloană la Comarnic și în Bușteni, județul Prahova.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza de rulare, să-și planifice foarte atent traseul pe care urmează să-l parcurgă, luând în considerare și folosirea unor rute alternative, și să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, dacă urmează să circule pe tronsoane acoperite cu zăpadă, gheață sau polei”, transmite Infotrafic.

Sursa: https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/se-circula-bara-la-bara-spre-statiunile-de-pe-valea-prahovei-romanii-se-indreapta-spre-destinatiile-de-revelion-1785313

By GetNews