Loading

Universitatea Craiova s-a impus în fața Rapidului cu 1-0, iar conducerea grupării din Bănie spune că nu se mulțumește cu locul 4 ocupat în prezent.

Anul în Liga 1 a început perfect pentru Universitatea Craiova, care i-a învins pe giuleșteni deși s-a confruntat cu probleme mari din cauza infectărilor cu coronavirus. Oltenii au anunțat că țintesc o poziție mai bună decât cea ocupată în prezent în clasament și anunță transferuri în perioada următoare.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a lăudat venirea la club a noului președinte executiv, Marian Copilu, despre care spune că a luat cu el de la CFR Cluj rezultatul de 1-0.

Universitatea Craiova pregătește transferuri

Universitatea Craiova nu a fost activă pe piața transferurilor în această iarnă, dar președintele Sorin Cârțu spune că urmează să vedem cât de curând fețe noi în Bănie. Oficialul oltenilor s-a declarat mai mult decât mulțumit de victoria obținută în fața Rapidului, ținând cont că echipa s-a confruntat cu probleme serioase la nivelul lotului din cauza infectărilor cu coronavirus.

„E o victorie meritată și muncită, având în vedere condițiile în care a fost obținută. A fost incertitudine mare cu COVID, cu jucătorii pe care îi recuperăm, jucătorii au fost cu pregătirea în salturi. Toată lumea este foarte mulțumită pentru cele trei puncte, o victorie împotriva unui adversar direct pentru play-off.

Pregătirea, la multe echipe, a fost influențată de tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. N-ai ce să faci, e greu de controlat. E bine că am ieșit cu o reacție pozitivă. N-a fost ușor pentru nimeni să susțină efortul în această seară.

Mai este timp pentru transferuri, probabil că se vor mai realiza. Degeaba vrem jucătorul x, y, dacă este inabordabil. Marian Copilu a venit bine, cu rezultatul de la CFR, 1-0 (n.r. – râde). E bine dacă îl implementează și la noi, prezența lui a fost cu noroc. Craiova trebuie să urce mai mult, nu este un loc care să ne mulțumească, la pretențiile noastre. E loc de mai bine”, a spus Sorin Cârțu după meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid, potrivit Digi Sport.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/universitatea-craiova-a-prins-aripi-dupa-victoria-impotriva-rapidului-e-loc-de-mai-bine-19399503

By GetNews