Loading

Știre inițială:

Eveniment tragic în prima zi din an: o tânără de 18 ani a murit electrocutată la boilerul electric în timp ce făcea duș. Totul s-a petrecut înainte de Crăciun când tânăra din Salonta a vrut să își facă duș, însă în timp ce era în baie curentul s-a întrerupt brusc. Tragedia a făcut ca atunci când electricitatea a revenit tânăra să cadă ca fulgerată. Tânăra s-a stins după mai multe zile petrecute în spital în comă. Din nefericire boilerul electric nu avea împământare, iar pana de curent a produs cel mai probabil o defecțiune la siguranță.

Actualizare:

Noi informații au ieșit în cazul tinerei din Salonta. Se pare că aceasta a intrat în stop cardio respirator în urma unei sperieturi extrem de puternice și nu din cauza boilerului electric cum susțineau apropiații. Ulterior la spital a fost declarată moartea cerebrală, iar după 10 zile petrecute în spital tânărul suflet ne-a părăsit.


Tânăra a lăsat în urmă numai regrete și mesaje de tristețe: „Nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede dintre noi ai fost o prietenă și o colegă bună, o să ne fie dor de tine, Dumnezeu să te odihnească în pace suflet frumos. Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste această încercare. Dormi în pace”, transmite o apropiată cu durere pe rețelele de socializare.

Tânăra era din Salonta, însă avea foarte mulți prieteni în Arad, printre care și iubitul acesteia care și-a luat rămas bun de la aceasta cu durere în suflet printr-un mesaj: „Drum lin spre cer iubita mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult!”

Sincere condoleanțe! 

Sursa: https://www.glsa.ro/sfarsit-tragic-pentru-o-tanara-de-numai-18-ani-din-salonta-a-murit-electrocutata-in-timp-ce-facea-dus-din-cauza-boilerului/

By GetNews