Loading

Un şofer român care a produs un accident rutier în Marea Britanie în urma căruia au murit 3 persoane şi-a aflat pedeapsa. Bărbatul a fost condamnat la aproape 9 ani de închisoare.

Un şofer român de TIR, în vârstă de 41 de ani, a provocat un accident mortal în Marea Britanie în iulie anul trecut. Bărbatul se uita pe site-uri matrimoniale în timp ce conducea şi a lovit trei persoane care au ulterior au decedat, informează BBC. Anchetatorii i-au analizat telefonul şi au stabilit că şoferul român se uita pe două site-uri matrimoniale în timp ce era la volan şi că a plătit 50 de lire sterline pentru a-şi face cont şi pentru a interacţiona cu celelalte persoane de pe aceste site-uri.

Potrivit autorităţilor, TIR-ul condus de român avea o viteză de aproape 80km/h atunci când s-a produs accidentul. Martorii au declarat că TIR-ul circula haotic şi “sărea” de pe o bandă pe alta, fără a semnaliza. Şoferul român, care era stabilit în Anglia, şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei şi a spus că nu a observat semnalele de avertizare pentru a reduce viteza.

TIR-ul a intrat în plin în două autoturisme, rezultând astfel cele 3 victime. În total, în accident, au fost implicate două camioane şi patru autoturisme, iar alte trei persoane au fost rănite. Şoferul român a primit o pedeapsă de 8 ani şi 10 luni de închisoare

Sursa: Aici

By GetNews