Loading

Un şofer român de TIR a devenit viral pe TikTok, după ce a fost prins de maşina Google Street View când fura motorină din rezervor.

Şoferul român de TIR a fost surprins de maşina Google Street View în timp ce transfera motorină din rezervorul camionului în două bidoane de 20 de litri fiecare, pe o stradă din localitatea Ivrinezu Mic din judeţul Constanţa.

Totuşi, imaginile de pe Google Street View au fost surprinse în anul 2012, atunci când maşina de la Google a trecut ultima dată pe drumul judeţean 223B în Ivrinezu Mic.

Chiar şi aşa, şoferul român surprins de Google când fura motorină a ajuns abia acum în atenţia TikTok-erilor.

De asemenea, imaginile au fost preluate şi pe alte reţele sociale, respectiv pe Facebook sau Instagram.

Pe imagini se poate observa cum şoferul român de TIR foloseşte un furtun pentru a scoate motorina din rezervorul camionului şi umple astfel bidoanele pe care le are lângă el.

Cel mai probabil, el şi-a dat seama că a fost prins în flagrant şi s-a uitat fix în camera montată pe maşina Google Street View, însă, cel mai probabil, nu a păţit nimic, având în vedere că imaginile urcate pe platforma Google nu sunt vizualizate de foarte multă lume, mai ales că vorbim despre o localitate mică din judeţul Constanţa, dar şi de un drum foarte puţin circulat.

VIDEO – AICI

sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/sofer-roman-tir-viral-tiktok-prins-masina-google-street-view-fura-motorina-628688.html

By GetNews