Loading

Sorin Cârțu a oferit detalii despre noul mandat în funcția de președinte al Universității Craiova. Alegerile pentru desemnarea noului președinte al Universității Craiova sunt programate pe 10 aprilie, iar Sorin Cârțu este singurul candidat.

Fostul mare fotbalist al României va fi din nou președintele grupării finanțate de Mihai Rotaru, după ce mandatul său s-a încheiat pe 25 martie. Sorin Cârțu a dezvăluit că va avea o responsabilitate mai mare, iar deciziile sale vor cântări mai mult la formația oltenilor.

„Va fi diferit, pentru că în mandatul pe care l-am avut până acum eram o voce puternică din partea clubului, care apăra interesele lui. În ceea ce se prefigurează, viitorul este total diferit. Responsabilitățile mele vor fi diferite, vor fi mult mai importante pentru bunul mers al clubului”,

a declarat Sorin Cârțu.

Cârțu: „Am o experiență vastă în fotbal, fiind jucător și antrenor”

Președintele oltenilor crede că va putea să lucreze în echipă cu celelalte departamente din interiorul clubului. Sorin Cârțu a declarat că experiența sa de fotbalist și antrenor l-au făcut un om de echipă, iar cariera sa anterioară poate să constituie un avantaj pentru formația din Bănie.

„În cariera mea de fotbalist, de antrenor am lucrat în echipă și pot să mă consider un om de echipă. Împreună cu cei din administrația și partea sportivă a clubului vom analiza și vom încerca să luam deciziile cele mai bune. Am o experiență vastă în fotbal, fiind jucător și antrenor. Cred că sfaturile mele în ceea ce privește deciziile tehnice pentru echipă sunt bine-venite”.

a spus președintele oltenilor.

Sorin Cârțu va ocupa postul de președinte al echipei Universitatea Craiova pentru o perioadă de doi ani, după care se va trece la un mandat pe patru sezoane.

sursa: https://infotoday.ro/stiri-sportive/fotbal/sorin-cartu-anunta-schimbari-mari-in-noul-sau-mandat-de-presedinte-al-craiovei-se-va-implica-peste-laurentiu-reghecampf-8343/

By GetNews