Loading

După ce a postat un mesaj emoționant, în care mărturisea că s-a despărțit cu greu de îngerul lui, Adela Loredana, soțul îndoliat a decis să șteargă toate urmele din spațul virtual care îl legau de agenta sinucigașă.

  • Soțul agentei care s-a sinucis în WC-ul gării Strehaia a luat o decizie neașteptată, la o săptămână după înmormântare
  • Toate urmele care duceau către ofițerul Cristinel S. au fost șterse 
  • De pe pagina agentei a dispărut informația că aceasta era măritată cu ofițerul IGPF

Ieri, de pe pagina de Facebook a Adelei, agenta care s-a sinucis în gara Strehaia, a dispărut informația conform căreia aceasta a fost căsătorită cu ofițerul de poliție Cristinel S. Pe lângă faptul că cineva a șters de pe contul polițistei informațiile care duceau către văduvul Cristinel S., de pe site-ul de socializare a dispărut definitiv și contul ofițerului.Înainte de a șterge toate urmele din mediul virtual, Cristinel S. a postat pe pagina sa un mesaj emoționant, în care anunța că și-a luat adio de la îngerul care îi însenina viața.
Agenta Adela Loredana S., fiică de militar și nevastă de ofițer de poliție, părea că era una dintre cele mai fericite femei. Tatăl ei, Sandu P., era extrem de mândru când și-a dus fiica la altar, iar imaginile publicate de militarul în rezervă sugerau faptul că totul era perfect în sânul familiei. Tatăl Adelei a transmis live, pe un site de socializare, cheful organizat la el acasă, atunci când Cristinel S. a mers să își ia mireasa, pentru a o duce în fața altarului. Adela părea fericită că va deveni soția celui pe care îl cunoștea încă din adolescență, iar socrii păreau extrem de implicați în organizarea nunții perfecte.
Ulterior, însurățeii au mers în Italia, apoi în luna de miere. Totul părea perfect…

Și, totuși, pe 19 ianuarie, după o ceartă cu soțul ei, Adela i-a trimis un mesaj, în care îl anunța că va pune punct tuturor problemelor. Și și-a zburat creierii, cu pistolul din dotare. „La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, a fost anunțul superiorilor.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/sotul-politistei-care-sa-impuscat-in-cap-gest-neasteptat-la-o-saptamana-dupa-ce-sia-ingropat-nevasta-detalii-exclusive-270928.html

By GetNews