Loading

Invazia începută de Vladimir Putin în Ucraina a devastat mii de familii. O femeie ucraineană, rămasă singură după ce soțul ei s-a înrolat în armată, a avut un apel disperat către familiile implicate în război.

  • Strigătul disperat al unei femei ucrainene
  • Soțul ei s-a înrolat să lupte contra lui Vladimir Putin

Yekaterina Usyk, soția boxerului Oleksandr Usyk, care s-a înrolat și luptă în armata ucraineană, le-a cerut rusoaicelor să nu-și lase fiii sau soții la război.

Strigătul disperat al unei femei ucrainene, după ce soțul ei s-a înrolat să lupte contra lui Vladimir Putin

Usyk susține că soldații ruși mor unul după altul în Ucraina și că străzile din marile orașe ucrainene sunt pline de cadavre.

„Ascundeți-i! Faceți orice, dar nu le permiteți să plece, nu-i lăsați să iasă din casă, pentru că sunt carne de tun. Câmpurile noastre, străzile noastre sunt pline de cadavre ale soldaților voștri! Salvați-vă bărbații! Noi suntem distruși, voi sunteți distruși!”, a spus Yekaterina Usyk, potrivit sport.ua.

Duminică, autoritățile ucrainene au anunțat că peste 11.000 de ruși au murit până acum în războiul din Ucraina.

În timp ce soțul ei luptă în armată, Yekaterina s-a ascuns alături de restul familiei într-un buncăr.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Oleksandr Usyk, dispus să-și piardă viața pentru apărarea Kievului

În vârstă de 35 de ani, Usyk este deţinător al centurilor WBA, WBO şi IBF la categoria grea. Era la Londra în momentul în care a Rusia a invadat Ucraina și s-a întors de urgență acasă. S-a alăturat unui batalion defensiv. Aflat acum în Kiev, pugilistul a oferit un interviu răvășitor pentru jurnaliștii de la CNN.

Usyk a spus că este pregătit să facă uz de armă, dacă va fi cazul.

Dacă vor dori să ia viața mea, sau a celor apropiați, va trebui să o fac. Dar nu vreau asta, nu vreau să trag, nu vreau să ucid pe nimeni. Dacă au de gând să o facă ei, nu voi avea de ales.

Poate că va suna sentimental, dar sufletul meu apariține Domnului și trupul și cinstea mea aparțin țării și familiei. Deci nu e vorba de frică, nu există absolut nicio teamă. E doar nedumerire… cum se poate întâmpla așa ceva în secolul 21?

sursa: https://as.ro/diverse/strazile-sunt-pline-de-cadavre-femeie-ucraineana-in-buncar-disperata-dupa-ce-sotul-ei-a-ajuns-sub-ploaia-de-gloante-a-lui-vladimir-putin-salvati-va-barbatii-171911.html?utm_source=Facebook%20Observator&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook

By GetNews