Loading

Tânara de 27 de ani, din Balş, pentru care prietenii s-au mobilizat să o salveze, s-a stins din viaţă

Tânăra de doar 27 de ani, din Balş, care lupa cu o formă severă de cancer, cu metastaze osoase, s-a stins din viaţă. Fata se afla internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar în ultimele zile toţi cei care au cunoscut-o au făcut apel pentru donarea de sânge. Din păcate, Loredana nu a mai putut fi salvată.

Anunţul trist a fost făcut de Asociaţia Ajutor Divin, care s-a implicat în acest caz, şi care intenţiona să strângă fondurile necesare pentru a o transfera pe Loredana la o clinică din Turcia sau Israel. Din păcate, starea sa de sănătate era una critică, iar în această noapte s-a stins din viaţă. 

„Va anunţăm cu durere în suflet ca am fost anunţati acum  (15.01.2022 ora 0.30) ca FIRESCU IONELA LOREDANA a decedat . Ne pare nespus de rau ca nu am putut sa facem mult mai mult pentru Loredana sa o putem scapa din ghearele mortii.

Vă multumim tuturor pentru efortul depus în ultimele zile în care cu toti am vrut sa ii mai dam o sansa la viaţa ,trebuie sa recunoastem ca acest copil sa luptat cu un sistem infect al  sanatati din Romania ,iarta-ne copil minunat ca nu am putut face mai mult pentru tine,drum lin catre  imparatia lui Dumnezeu 

Este atat de dureros  si trist sa vrei sa ajuti si sa faci mult mai mult si sa  nu ai puterea sa o faci.

Multumim tuturor voluntarilor (mai ales celor din strainatate care ne au fost de un real folos cu transmiterea de urgenta a  documentelor catre clinicile de acolo,Italia,Turcia ,Israel,Cipru ,Germania)  ce in ultimele zile s-au implicat total in aceasta operatiune  contra cronometru de a incerca sa o salvam pe Loredana.

Mulumim tuturor celor ce au donat in incercarea de a fi cat mai aproape de acest copil minunat ca ea sa fie salvata.

În continuare suntem alaturi de familia indurerata ,si vom participa la toate cele necesare ca Loredana sa plece asa cum se cuvine dupa acest pamant in lumea de dincolo,si va ramane in sufletele noastre acel copil minunat si plin de viata. Iar acum toată atenţia noastră se întreapta catre familia îndurerată. DRUM LIN CATRE INGERI SUFLET MINUNAT “, este mesajul celor de la Asociaţia Ajutor Divin. 

Sursa: https://gazetanoua.ro/index/art/t/tanara-de-27-de-ani-din-bals-pentru-care-prietenii-s-au-mobilizat-sa-o-salveze-s-a-stins-din-viata

By GetNews