Loading

Tatăl fetiței de doi ani bătută de mamă sa întors de urgență în țară ca să își recupereze copii. După două zile în care au stat despărţiţi unul de celălalt, cei trei copii ai femeii din Constanţa care şi-a lovit fiica cea mică cu bestialitate, sunt din nou împreună. 
Acesta plecase la muncă în străinătate în Olanda ca să le ofere celor de acasă un trai mai bun, neștiind că fiica lui era batută cu bestialitate de către soție. Mândră de fapta sa, soția a trimis înregistrarea video în care chinuia fetița soțului ei. Bărbatul a privit şocat cum fata lui e bătută crunt drept răzbunare pentru că ar fi fost infidel. Nu i-a venit să creadă că cea care îi loveşte copilul e chiar soţia lui. Credea că cei mici sunt în siguranţă cu ea.

Tatăl și-a scos cazier și o adeverință medicală pentru a își aduce copii acasa, acestia fiind luați de Protecția Copilului.

În schimb, mama agresivă va merge la un control psihiatric de specialitate.

Timp de două luni, femeia nu are voie să intre în contact cu fetiţa ei cea mai mică. Avocatul ei pledează însă ca femeia să aibă grijă de ceilalţi copii.

Femeia s-a ales cu dosar penal și ar putea fi decăzută din drepturile părintești.

sursa foto : observatonews.ro

By GetNews