Loading

După ce a aflat că martora accidentului în care a murit fiica lui a șters imaginile surprinse de camera de bord, tatăl Raisei i-a transmis un mesaj femeii. Dovezile pe care le-ar fi putut arăta anchetatorilor ar fi putut să-i ajute să rezolve mai repede acest caz.

În urma accidentului din București, în care a murit Raisa, a fost dechisă o anchetă care se află în desfășurare în aceste momente pentru a se stabili cât mai curând cum s-a întâmplat tragedia în care fetița a decedat.

Tatăl Raisei i-a transmis un mesaj martorei la accidentul în care i-a murit fiica. Aceasta a șters imaginile surprinse de camera de bord

O martoră a impactului a surprins tot ce s-a întâmplat cu o cameră de bord aflată amplasată în interiorul mașinii sale, însă aceasta susține că a șters imaginile pentru a nu mai fi implicată în acest caz.

Tatăl Raisei a ținut să-i transmită un mesaj femeii și i-a mărturisit că dacă într-adevăr nu mai avea memorie în telefon ar fi trebuit să procedeze altfel, nicicum să șteargă dovezile accidentului tragic. El a precizat că femeia trebuie să răspundă în fața legii pentru gestul său, căci a distrus dovezile importante ale anchetei aflate în curs de desfășurare.

”Dacă voia să aibe spațiu în telefon era simplă treaba. Îl suna pe Doru (n.r. unchiul fetiței ucise) sau pe domnul avocat și îi spunea că nu mai pot să stau cu aceste imagini în telefon și vreau să scap de ele și rezolva treaba. Cu sau fără imaginile de pe camera de bord ancheta va merge înainte, într-adevăr poate puțin mai greu, dar sper să răspună și ea că din câte am înțeles există o lege. Trebuie să răspundă și ea în fața legii”, a spus tatăl Raisei.

Raisa a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Cazul morții Raisei a șocat o întreagă țară, asta deoarece minora a fost ucisă pe trecerea de pietoni, în timp ce încearca să traverseze strada. Un polițist aflat în autospeciala de serviciu nu a oprit să-i ofere prioritate ei și prietenei sale, astfel că le-a lovit din plin pe cele două.

Marina a supraviețuit, dar a stat mai multe zile în spital, însă Raisa a decedat pe loc în tragedie, în ciuda eforturilor medicilor de a o readuce la viață. Tragedia a revoltat întreaga țară, mai ales dat fiind faptul gestul făcut de agent după impact, acela de a o lovi pe fetița moartă cu piciorul pentru a vedea dacă mai trăiește sau nu.

Sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/acces-direct-tatal-raisei-mesaj-pentru-martora-accidentului-care-a-sters-imaginile-surprinse-de-camera-de-bord-sa-raspunda-in-fata-legii-271962.html

By GetNews