Loading

Laura Graham, în vârstă de 26 de ani, și-a pus capăt zilelor chiar în ziua de Crăciun, după ce și-a lăsat bebelușul în grija mamei sale. Britanica suferea de depresie și epilepsie. 

În ziua de Crăciun, Laura și-a vizitat mama și și-a lăsat fiica de zece luni în grija femeii. Ulterior s-a întors acasă, iar familia nu a mai putut-o contacta. Când tânăra nu a răspuns la telefon nici a doua zi, mama sa a forțat intrarea în locuință, unde i-a descoperit trupul neîsuflețit, scrie The Mirror

 „Îmi amintesc totul ca prin ceață”, a declarat mama victimei. „Se lupta cu depresia de o bună perioadă de timp, din cauza epilepsiei. Sora sa a condus-o acasă, în jurul orei 21, în ziua de Crăciun. Atunci am și văzut-o pentru ultima oară”.

 „Am crezut că doarme. Am așteptat puțin până am crezut că se va trezi, iar când nu am primit niciun semn de la ea, am mers să vedem ce se întâmplă. Aveam o cheie de rezervă, dar își lăsase propria cheie în ușă, așa că nu am putut intra. Nu am vrut să sun la poliție, așa că am rugat un vecin să verifice, iar el a intrat în casă prin geamul de la bucătărie. De atunci sunt în stare de șoc”, mai povestește femeia. „Tot aștept să o văd intrând pe ușă”.

Sursa: https://observatornews.ro/mapamond/tot-astept-sa-o-vad-intrand-pe-usa-o-tanara-mamica-sa-sinucis-in-ziua-de-craciun-dupa-ce-sia-lasat-bebelusul-in-grija-bunicii-452567.html

By GetNews