Loading

O nouă tragedie s-a produs în judeţul Iaşi. Miercuri spre joi seara, o femeie de 75 ani şi-a găsit sfârşitul în mâinile propriului copil. Bărbatul a luat un topor şi i-a retezat capul celei care i-a dat viaţa.

După crimă odioasă, individul în vârstă de aproximativ 42 de ani, din comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, a lăsat cadavrul mamei sale în grădina locuinţei.

Femeie decapitată la Iaşi de propriu fiu cu un topor

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, a transmis că în noaptea de 26 spre 27 a avut loc o crimă în judeţul Iaşi. Un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, şi-a omorât mama cu un topor. Ieşeanul a fost preluat de forţele de ordine şi condus la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi, unde a fost internat. S-a deschis o anchetă unde se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Suspectul va fi supus unor investigaţii pentru a se descoperi dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei, potrivit newspascani.com.

”ÎN CURSUL NOPȚII DE 26/27 IANUARIE, ÎN TIMP CE SE AFLA LA LOCUINȚA DIN COMUNA RUGINOASA, JUDEŢUL IAŞI, SUSPECTUL FOLOSIND UN TOPOR I-A RETEZAT CAPUL MAMEI SALE. CADAVRUL VICTIMEI A FOST IDENTIFICAT ÎN GRĂDINA LOCUINȚEI COMUNE. SUSPECTUL A FOST INTERNAT LA INSTITUL DE PSIHIATRIE SOCOLA PENTRU A SE STABILI DACĂ A AVUT DISCERNĂMÂNTUL PĂSTRAT LA MOMENTUL COMITERII FAPTEI”, A DECLARAT MIHAELA APOSTOL, PRIM PROCUROR LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL IAȘI.

Un bărbat din Iaşi a sunat la un post TV pentru a anunţa că şi-a omorât mama

Un alt caz extrem a fost înregistrat la Iaşi la începutul lunii aprilie a anului trecut. Un bărbat cunoscut, de asemenea, cu afecţiuni psihice a sunat la postul de televiziune Nasul TV pentru a transmite că şi-a omorât mama. Moderatoarea emisiunii a sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului au fost trimite mai multe echipaje de intervenţie.

„UN BĂRBAT A SUNAT LA NAȘU TV ȘI A SPUS CĂ ȘI-A OMORÂT MAMA. APELUL LA 112 A FOST FĂCUT DE PRODUCĂTOAREA TV ȘI AM TRIMIS ACOLO ECHIPAJE ȘI POLIŢIA. UN NOU MOD DE ANUNȚ AL SITUAȚIILOR DE URGENTĂ!”, A DECLARAT LA ACEL MOMENT PROF. DR. DIANA CIMPOESU, ŞEFA UPU SMURD IAŞI.

Victima, o femeie în vârstă de 69 de ani, a fost ucisă de fiul său. În trecut, aceasta a mai întâmpinat o situaţie similară, însă scăpase. Din păcate, copilul său şi-a dus la final planul malefic.

Ieşeancă, lovită cu un lemn de propriul copil

Tot mai multe cazuri de agresiune fizică au fost înregistrate în judeţul Iaşi. Un bărbat din judeţul Iaşi, cunoscut cu un trecut violent, şi-a atacat mama în repetate rânduri. Aceasta a apelat la oamenii legii şi, aşadar, a obţinut un ordin de restricţie împotriva propriului fiu.

Chiar dacă cei doi au avut mai multe neînţelegeri şi certuri, mama şi-a primit fiul în casă. Individul a luat un lemn de foc şi i-a dat în cap femeii. Aceasta a căzut la pământ, nemaiputând fi salvată.

Din nefericire, cazul bărbaților care își ucid mamele este în continuă creștere. Indivizii apelează la topoare sau diverse obiecte din gospodărie cu care își decapitează victima, cum a fost și cel din comuna Ruginoasa, județul Iași.

Sursa: https://infostiri.ro/2022/01/27/tragedie-in-judetul-iasi-o-femeie-a-fost-decapitata-de-propriul-fiu-criminalul-a-folosit-un-topor/

By GetNews