Loading

Incident tragic în ziua de Crăciun. Un polițist din Dărmănești, județul Bacău, s-a sinucis cu arma din dotare. Bărbatul era cercetat într-un dosar de corupție și se afla în arest la domiciliu.

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, IPJ Bacău a fost sesizat prin 112, de către o femeie de 46 de ani, din  Dărmănești, despre faptul că, soțul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare  pentru care este deținător legal. La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, bărbatul în cauză era polițist la Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Dărmănești, din anul 2011. La momentul utilizării armei asupra sa, acesta se afla singur la domiciliu. La data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcție ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupție, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu.Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate întreaga situație de fapt,” a transmis IPJ Bacău. 

sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/tragedie-in-ziua-de-craciun-un-politist-cercetat-pentru-coruptie-sa-sinucis_61c75e59938b69270568b00b

By GetNews