Loading

Războiul din Ucraina continuă chiar și după patru săptămâni de luptă, timp în care mii de soldați ucraineni și ruși au murit pe câmpul de luptă. Recent, mai mulți locuitori au observat cum noaptea, mai multe trenuri “fantomă” transportă cadavrele militarilor din aramata rusă în țara natală. Iată imaginile tulburătoare devenite virale pe Internet!

  • Trenurile “fantomă” care se duc în Rusia
  • Transportă cadavrele soldaților morți în război

Încă de când a început războiul, mii de soldați au murit, astfel că morgile din Mazyr, în sudul Belarusului, sunt pline cu cadavre ale soldaților ruși morți în Ucraina. Pentru că nu mai au loc, iar pe zi ce trece sunt tot mai multe victime, autoritățile au luat o decizie de ultim moment, în mare secret.

Trenurile “fantomă” care se duc noaptea în Rusia. Sunt pline cu cadavrele soldaților morți în război

De câteva zile bune, localnicii din Gomel au filmat ambulanțe militare care circulau prin oraș, chiar în miez de noapte, transportând sute de cadavre ale militarilor morți pe câmpul de luptă. Această tactică a fost folosită tocmai pentr a nu atrage atenția oamenilor, însă inevitabilul s-a întâmplat, totul fiindcă sunt în număr exagerat de mare.

„Pasagerii de la gara din Mazyr au fost șocați de numărul de cadavre încărcate în tren. După ce oamenii au început să filmeze, armata și le-a ordonat să șteargă imaginile.”, a declarat un locuitor al orașului Mazyr.

Mai mult de atât, angajații spitalului clinic din regiune susțin că peste 2.500 de cadavre au fost deja transportate înapoi în Rusia începând cu data de 13 martie. Totodată, armata ucraineană spune că peste 14.000 de soldați ruși au fost uciși de la izbucnirea războiul din 24 februarie, în timp ce Ministerul Apărării din Moscova spune că mai puțin de 500 de soldați au fost uciși.

Războiul dintre Rusia și Ucraina este în plină defășurare

Au trecut aproximativ patru săptămâni, iar în continuare Rusia și Ucraina sunt într-un contiuu conflict. Încă de la început au fost distruse sute de locuințe și clădiri importante, mii de oameni civili fiind uciși.

De asemenea, în timp ce alții au crezut că totul o să se rezolve în câteva zile, peste 120.000 de ucraineni au plecat din țara unde s-au născut și unde aveau toată munca de-o viață, doar pentru a scăpa cu viață, majoritatea trecând granița cu România pentru o perioadă de timp.

În continuare, situația este incertă între Ucraina și Rusia, asta deoarece în urma negocierilor de pace nu s-a stabilit nimic sigur.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/trenurile-fantoma-care-se-duc-noaptea-in-rusia-sunt-pline-cu-cadavrele-soldatilor-morti-in-razboi-274820.html

By GetNews