Loading

  • Zeci de sicrie cu trupurile neînsuflețite au fost îngropate la comun.
  • Imaginile sunt tulburătoare!

Victimele atacului rusesc cu bombă de la Harkov au fost înmormântate în gropi comune. O filmare tulburătoare demonstrează că războiul din Ucraina a creat situații care păreau a fi de domeniul trecutului. Zeci de sicrie au fost înghesuite într-un tunel săpat de ucraineni pentru cei care nu au mai avut șanse de supraviețuire în urma bombardamentelor agresive ale armatei ruse.

Imaginile tulburătoare cu gropile comune în care au fost înmormântate victimele atacului rusesc cu bombă de la Harkov

În clipul video distribuit pe rețelele de socializare, apar în prim-plan patru bărbați care iau unul dintre sicriele dintr-un vehicul cu remorcă plin cu trupurile neînsuflețite. Cei patru îl cară până la groapa comună din apropiere, în care erau deja depuse aproximativ zece astfel de sicrie.

Pe filmare se observă că groapa comună a fost săpată lângă un cimitir, iar civilii au făcut-o sub formă de tunel, astfel încăt sicriele să fie puse cap la cap și să încapă toate în cele din urmă.

Miercuri, în cea de-a șaptea zi de război, forțele ruse au lansat un atac devastator în Harkov. Mare parte din al doilea cel mai mare oraș din Ucraina a fost distrusă, iar numărul victimelor nu este cunoscut nici acum.

VIDEO AICI

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/tulburator-victimele-atacului-rusesc-cu-bomba-de-la-harkov-inmormantate-in-gropi-comune-video-273492.html

By GetNews