Loading

Universitatea Craiova le-a transmis fanilor, prin intermediul jucătorilor, antrenorului Laurențiu Reghecampf și președintelui Sorin Cârțu, mesaje speciale cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

În Ajunul Crăciunului, Universitatea Craiova le-a pregătit o surpriză tuturor fanilor. Jucătorii, antrenorul Laurențiu Reghecampf și președintele Sorin Cârțu s-au întrecut în urări, printr-un video special publicat chiar pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Mesaje speciale de sărbători pentru fanii Universității Craiova

„Crăciunul înseamnă magie, bucurie și speranță. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă fericire în suflete. Hai Craiova!”, a transmis Alexandru Mateiu, completat imediat de tânărul atacant Jovan Markovic: „Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Hai Universitatea, hai Craiova!”.

Nu putea lipsi nici Gustavo, micuțul mijlocaș brazilian care s-a îndrăgostit atât de culorile alb-albastre, cât și de România. „Sărbători fericite celor care au inima alb-albastră. Forța Știința!”, le-a urat acesta fanilor, ca apoi să ia cuvântul veteranul Valerică Găman: „Sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului, prin speranță și dragoste alb-albastră. Forța Știința!”.

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf și promisiunea făcută de Sorin Cârțu

Multe bucurii, multă fericire, multă dragoste alături de cei dragi. Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de noi. În încheiere, vă urez un Crăciun fericit!”, a transmis antrenorul Laurențiu Reghecampf, în același videoclip. Ultimul – dar nu cel din urmă – a fost președintele Sorin Cârțu, care le-a făcut și o promisiune suporterilor în perspectiva noului an.

Suntem în preajma sărbătorilor de iarnă. Clubul Universitatea Craiova, prin vocea mea, vă transmite multă sănătate, fericire nemăsurată și bucurii maxime. Pentru anul viitor vă promitem rezultate mult mai bune și vă așteptăm la stadion să ne bucurăm împreună. La mulți ani!”, a spus oficialul alb-albaștrilor.

Apel la calm după prestațiile modeste din ultimele meciuri: „Să nu intrăm în panică”

După 21 de etape, Universitatea Craiova ocupă poziția a cincea, cu doar 32 de puncte acumulate și nu mai pare îndreptățită să spere la titlul de campioană. În ciuda acestei situații, suporterii sunt îndemnați să-și păstreze speranța.

La fotbalul nu sunt numai momente pozitive, dar trebuie să înveți din cele negative și să treci mai departe. Este un loc pe care nu ne așteptam să-l avem la sfârșitul anului. Nu suntem mulțumiți, dar nici nu intrăm în panică.

sursa: https://www.fanatik.ro/universitatea-craiova-craciun-19851045?utm_term=Autofeed&utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1640347311

By GetNews