Loading

Președintele Volodimir Zelenski face un anunț de ultimă oră despre război. Liderul susține că Ucraina nu va accepta niciodată un ultimatum din partea Rusiei. Ce planuri are acesta, chiar dacă situația devine mai gravă pe zi ce trecere.

  • Volodimir Zelenski, anunț de ultimă oră
  • Ucraina nu vrea să accepte un ultimatum din partea Rusiei

Volodimir Zelenski face un anunț de ultimă oră despre război. Președintele susține că Ucraina nu va ceda în fața unui ultimatum din partea Rusiei. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că orașele cheie nu vor accepta să fie ocupate de forțele lui Vladimir Putin.

Ucraina nu va accepta un ultimatum din partea Rusiei

În cea de a 26 a zi de război, președintele Volodimir Zelenski nu vrea să renunțe la luptă și susține cu tărie că Ucraina nu va accepta niciodată un ultimatum din partea lui Vladimir Putin, mai ales după ce liderul de la Kremlin a anunțat care sunt condițiile pentru care vrea să facă pace cu țara vecină.

„Avem un ultimatum cu puncte în el. ‘Urmaţi-l şi apoi noi vom pune capăt războiului’. Ucraina nu poate accepta niciun ultimatum din partea Rusiei”, a anunțat Voldomir Zelenski.

Volodimir Zelenski, anunț de ultimă oră

Forețele lui Vladimir Putin continuă să atace fără milă Ucraina, iar civilii mor nevinovați în acest război sângeros. Orașe importante din țara vecină sunt bombardate de ruși, unde exploziile afectează întreaga populație.

Chiar dacă situația devine mai gravă pe zi ce trece, președintele Volodimir Zelenski nu vrea să renunțe și luptă în continuare eroic pentru Ucraina.

Sursa: spynews.ro

By GetNews