Loading

Conducerea FRF a întâmpinat mari dificultăți la negocierile pentru postul de selecționer al primei reprezentative, iar Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Ladislau Boloni au refuzat propunerea venită de la Casa Fotbalului!

Echipa națională a ratat accederea la barajul pentru turneul din Qatar, iar Mirel Rădoi a anunțat la scurt timp că nu va mai continua colaborarea cu FRF. De atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au avut misiunea de a se orienta rapid spre un nou selecționer, însă refuzurile de care s-au lovit în ultimele săptămâni i-au făcut pe aceștia să ia în calcul și alte nume.

Astfel, Edi Iordănescu a fost următorul antrenor cu care s-au demarat negocierile, iar fostul tehnician al celor de la FCSB a mers ieri la sediul federației pentru a pune la cale ultimele detalii. Potrivit informațiilor FanatikIordănescu jr. s-a înțeles cu Răzvan Burleanu și urmează să fie prezentat oficial joi, 20 ianuarie, în funcția de selecționer al primei reprezentative.

Conform sursei citate anterior, antrenorul în vârstă de 43 de ani va semna un contract valabil pe doi ani cu Federația Română de Fotbal, până în 2024, iar prelungirea înțelegerii depinde de o eventuală calificare a naționalei la EURO 2024.

Sursa: https://www.realitateasportiva.net/ultima-ora-frf-a-ales-edi-iordanescu-va-fi-noul-selectioner-al-romaniei-cand-va-fi-prezentat?utm_source=DAN&utm_medium=FB&utm_campaign=FB

By GetNews