Loading

Singurul reporter din Europa care a reuşit să obţină informaţii exclusive despre planurile Rusiei şi hărţi cu trupele ruseşti a discutat la News Hour despre România şi despre planurile lui Putin de a ajunge la graniţa ţării noastre.

Deși la publicarea planurilor Rusiei și intenția de a invada Ucraina au existat mulți sceptici, acum lucrurile s-au schimbat. Rusia poate invada Ucraina în orice moment, este de părere administraţia de la Washington.

Au fost realizate hărţi cu date oferite de surse din şi din afara NATO şi una din strategiile de avansare din planurile Rusiei a fost prin Crimeea şi Odessa către vest, spre Transnistria şi spre graniţa României.

”Ceea ce am auzit atunci era că un asalt cu tancuri din Crimeea şi o debarcare la Odesa şi apoi patrularea către vest. Întotdeauna am spus că este o situaţie fluidă şi un scenariu dinamic. Depinde de planurile Rusiei dacă va fi un asalt restrâns sau larg către Transnistria sau Moldova pentru a lega teritoriile ocupate de Rusia…

Sursa: https://news-stiri.com/ultima-ora-romania-in-alerta-in-urma-unei-scurgeri-de-informatii-jurnalistul-care-a-demascat-planul-rusiei-13384

Preluat de pe https://news-stiri.com

By GetNews