Loading

Femeia executată în plină stradă de fostul soţ italian a fost condusă azi pe ultimul drum în satul natal din Vaslui. Întreaga localitate este încă în stare de şoc după tragedie. Trei copii au rămas orfani, dintre care doi de ambii părinţi. Criminalul a murit şi el în Spitalul din Drobeta-Turnu Severin, ieri, la prânz.

Aproape întreaga suflare a satului Puşcaşi din Vaslui a participat la funeraliile Loredanei. La înmormântare au venit şi oameni care nu au cunoscut-o, dar au fost şocaţi de nenorocirea care a lovit familia chiar de sărbători. 

Femeie:În sat aşa s-a auzit. Dar el venea de multe ori în sat, că îl cunosc din vedere. Toţi plângem… E o tragedie prea mare, prea dureroasă…  

Localnică: Erau părinţii, fraţii, rude… Probabil dragostea prea mare, asta zic şi eu. El a iubit-o foarte mult, altfel…  

Trupul Loredanei a fost adus acasă chiar în seara de Crăciun. În Puşcaşi, zeci de localnici au aşteptat cortegiul cu ochii înlăcrimaţi. 

Ultimele lacrimi pentru Loredana

Ieri dimineaţă, oamenii au mers la biserică şi s-au rugat pentru sufletul femeii.  

Localnici– Foarte dureros. Au rămas părinţii distruşi. Foarte dureros. Nu e nimeni în locul lor. Dumnezeu să o ierte!

– Suferă tot satul. E tragedie mare. 

– O fată cuminte, înţelegătoare, cuminte, atrăgătoare, respectuoasă.

Loredana a lăsat în urma sa o familie îndurerată. Mama victimei a suferit un şoc joi seară după tragedie şi a fost dusă de urgenţă la spitalul din Iaşi. Medicii nu i-au permis femeii să participe la funeralii de teamă ca starea ei să nu se agraveze. Ucigaşul româncei, un italian în vârstă de 73 de ani, a murit ieri la spital. Se împuşcase în abdomen imediat după crimă dar medicii au reuşit să îl mai ţină în viaţă câteva zile. 

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/ultimele-lacrimi-pentru-loredana-femeia-executata-de-fostul-sot-italian-in-sicriu-alb-si-inconjurata-de-coroane-de-flori-tot-satul-a-venit-sasi-ia-ramas-bun-451958.html

By GetNews