Loading

Întâmplare ca-n filme în orașul danez Odense! Un taximetrist a relatat pentru cotidianul Metroexpress cum în timpul unei ture de noapte, un client s-a urcat în mașina lui, la ora 1 dimineața, și i-a cerut să îl ducă la Roma, adică la 1.803 kilometri distanță.

„Într-o primă fază am crezut că vrea să meargă la aeroport – dar nu, el voia să ia taxiul până acolo”, a declarat șoferul Martin Langstred.

Bărbatul nu îşi aminteşte numele pasagerului. dar i-a rămas în minte cursa, la care are și chitanţa în valoare de 29.226 de coroane (3.920 de euro) pentru a dovedi acest lucru.

„Voia să vadă o biserică anume în Roma. Era un vis de-al lui”, a adăugat Langstred. Călătoria până la Roma a durat trei zile. Taxiul danez a fost nevoit să traverseze Germania, Austria şi Italia.

Langstred susţine că nu a dormit în timpul călătoriei, dar a sărbătorit sosirea cu un sandviş italienesc şi o noapte de cazare în Italia.

„După aceea am mers acasă şi mi-am luat liber în următoarele trei-patru zile. Am câştigat aproape o lună de salariu în această călătorie”, a declarat el pentru Metroxpress.

Sursa: https://soferidinromania.ro/un-barbat-a-luat-taxiul-pana-la-roma-1803-kilometri-cat-i-a-afisat-aparatul-ca-are-de-platit/

By GetNews