Loading

Un bărbat care a fost dat dispărut de soția sa oarbă, care nu mai vorbise cu el de o zi, a fost găsit împușcat mortal în patul din camera lui.

William Robert „Bob” Lang Jr, 76 de ani, nu mai vorbise cu soția lui de o zi, astfel că aceasta a alertat autoritățile. Un echipaj de poliție s-a deplasat la casa cuplului din Natchitoches, Louisiana, miercuri, potrivit unui comunicat al biroul șerifului.

În timp ce o intervievau pe soție, care a descris dispariția ca fiind „neobișnuită”, ofițerii au observat că toate mașinile erau în parcare, dar că un geam al casei era spart și i-au cerut femeii să verifice incinta.

Polițiștii l-au găsit pe Lang, fost candidat pentru Senatul SUA, împușcat de mai multe ori, în patul din camera lui.

Bărbatul a fost declarat decedat pe loc, poliția deschizând dosar pentru crimă. Deocamdată nu a fost făcută nicio arestare.

Anchetatorii i-au audiat pe toți apropieții familiei și au recuperat înregistrările camerelor de supraveghere don zonă.

„Anchetatorii noștri lucrează neobosit pentru a aresta persoana sau persoanele implicate în uciderea domnului Lang”, a declarat biroul șerifului.

sursa: https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-barbat-dat-disparut-de-sotia-sa-oarba-a-fost-gasit-impuscat-mortal-in-pat-1787457

By GetNews