Loading

Ghinion teribil pentru un șofer din Tecuci! Speriat de prețurile majorate ale combustibilului, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri, a făcut rost de un container de 1.000 de litri, a mers la cea mai apropiată benzinărie și l-a umplut. În drum spre casă, containerul i s-a răsturnat chiar pe șosea.

  • Bazinul de plastic s-a răsturnat pe șosea
  • Stația peco a fost amendată cu 10.000 de lei
  • Și șoferul ghinionist riscă să fie amendat

Un gălățean din Tecuci a cumpărat 1.000 de litri de motorină într-un container de plastic care s-a răsturnat pe şosea. Bărbatul a pierdut mai mult de jumătate din cantitatea de motorină pe care a cumpărat-o.

Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1.000 de litri de motorină

Șoferul ghinionist a cumpărat 1.000 de litri de motorină, de la o benzinărie din Tecuci. S-a speriat de prețurile majorate și a mers imediat la benzinărie pentru a alimenta, fără să stea prea mult pe gânduri.

Bineînțeles, bărbatul nu s-a rezumat numai la plinul mașinii. A luat cu el și un container de 1.000 de litri, pe care l-a umplut cu motorină. Ulterior, containerul în care transporta motorina i s-a răsturnat pe șosea.

Pompierii au intervenit cu o autospecială din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci pentru asigurarea măsurilor de siguranță în apropierea unei benzinării, conform primelor declarații transmise de purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Bazinul de plastic s-a răsturnat pe șosea

Potrivit ISU, un bazin de plastic încărcat cu 1000 de litri de motorină s-a răsturnat pe şosea. Este vorba despre oferul unei autoutilitare de tip papuc care a alimentat la staţia Peco.

Ulterior, la efectuarea virajului la ieşirea din staţie, bazinul s-a răsturnat pe şosea. Momentul a fost surprins de ceilalți participanți la trafic, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Stația peco de la care a alimentat bărbatul a fost sancționată cu 10.000 lei. La fața locului a ajuns în cel mai scurt timp și o echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii. Și șoferul riscă o amendă considerabilă de la ISU Galați.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-barbat-din-tecuci-a-cumparat-1000-de-litri-de-motorina-ulterior-i-sa-rasturnat-containerul-chiar-pe-sosea-foto-273779.html

By GetNews