Loading

Alaa Mousa, un medic sirian în vârstă de 36 de ani, a fost găsit vinovat de uciderea unui deținut și torturarea a 18 persoane. Oribilele fapte au avut loc într-o închisoare, iar acum procurorii l-au arestat și l-au condamnat la închisoare.

  • Un medic a ucis și torturat deținuți
  • Alaa Mousa a fost arestat

Alaa Mousa, un bărbat în vârstă de 36 de ani, este acuzat de uciderea unui deținut și de torturarea a 18 persoane. Sirianul a ajuns în Germania în 2015 pentru o viză de muncitori calificați, după ce a lucrat la o închisoare militară din orașul Homs, Siria.

Un medic a ucis cu sânge rece și torturat deținuții unei închisori

Medicul a torturat un prizonier, după care i-a administrat o injecție letală. Potrivit procurorilor, bărbatul a săvârșit crima penntru a-și arăta „puterea absolută”. De asemenea, Mousa este acuzat de torturarea a 18 persoane. Se pare că acesta ar fi turnat lichid inflamabil pe rănile unui deținut, după care i-a dat foc. Victima ar fi rămas fără dinți în urma faptei oribile.

În acest caz, Ahmad, un fost prizonieri, este principalul martor al crimei. Într-o închisoare din Homs, medicul fususe chemat în ajutorul unui deținut care suferea un atac de epilepsie, iar medicul l-a lovit cu pumnii în față, cu piciorul în cap, după care l-a rănit cu o țeavă de plastic. Victima a murit după câteva zile, iar decesul ar fi fost cauzat de pastilele pe care acesta i le recomandase.

Alaa Mousa a fost arestat

Procurorii susțin că unii deținuți au fost grav răniți prin lovire. Bărbatul a lucrat în mai multe locuri ca ortoped, înainte de a fi arestat. Se pare că Alaa Mousa nu le oferea deținuților ajutorul și îngrijirile necesare, ci îi tortura cu sânge rece.

De asemenea, autoritățile îl acuză pe Alaa Mousa de tortura a 18 persoane, uciderea unui deținut, vătămare psihică și fizică gravă. Oamenii legii s-au ocupat de cercetarea cazului, iar medicul a fost condamnat în Germania.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/un-medic-a-ucis-cu-sange-rece-un-detinut-intro-inchisoare-si-a-torturat-alte-18-persoane-barbatul-a-fost-condamnat-270147.html

By GetNews