Loading

Anchetă de amploare în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, după ce un agent a vrut să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată fără să plătească. Poliţistul s-a folosit de uniformă pentru a-şi atinge scopul, însă femeia a chemat în ajutor “peştii” şi de acolo a început scandalul.

Un cititor ne-a scris pe Fii Observator că în noaptea de 12 spre 13 ianuarie un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Râmnicu Sărat, după ce a ieşit din serviciu, a plecat spre Buzău şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată fără să plătească, ceea ce a dus la un adevărat scandal.

Poliţistul fiind în continuare în uniformă, deşi nu mai era în timpul serviciului, a făcut “o descindere” la nişte c***e din oraş, pentru a face sex cu ele gratuit, dar, după prestarea serviciilor, acestea i-au cerut banii, el a refuzat, iar ele au chemat “peştii”. Aceştia au venit şi a început un scandal”, ne-a povestit cititorul pe Fii Observator.

Poliţistul era sub influenţa substanţelor stupefiante

Este anchetă de amploare în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Totul după ce un agent de poliție a mers să întrețină relații sexuale contra cost, fiind îmbrăcat în uniforma de serviciu. Agentul, în vîrstă de 36 de ani, a mers la domiciliul tinerei respective însoțit de un prieten, în vârstă de 19 ani, care s-a recomandat a fi tot polițist.

Pentru că a refuzat să plătească pentru serviciile sexuale, tânăra și-a chemat în ajutor 2 prieteni. Între cei 4 a început un scandal, iar în cele din urmă tînăra a sunat la 112.

Colegii agentului l-au testat pe acesta cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Acum la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău este o achetă internă în ceea ce îl privește pe polițist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani este cercetat pentru uzurparea de calități oficiale.

Polițistul a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă. El nu a mai fost cercetat disciplinar până în prezent.

Cornelia Stroe, purtător de cuvânt IPJ Buzău: Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 19 ani din Călăraşi, cu privire la faptul că la domiciliul său s-au prezentat doi tineri pentru întreţinerea de raporturi sexuale contra cost şi ar fi refuzat să mai părăsească locaţia.

Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist. Totodată, persoana a cerut sprijinul a doi cunoscuţi, doi buzoieni în vârstă de 18 şi 35 de ani, care au venit la imobil, context în care s-a creat un conflict spontan între aceştia şi bărbaţii care ar fi refuzat să plece.

Sursa: https://observatornews.ro/fii-observator/un-politist-din-buzau-a-descins-la-prostituate-si-sa-folosit-de-uniforma-pentru-a-nu-plati-femeia-a-chemat-pestii-in-ajutor-dar-si-colegii-agentului-454485.html

By GetNews