Loading

O dublă tragedie a avut loc într-o familie din județul Argeş. George, un adolescent din comuna argeșeană Leordeni, s-a sinucis la 16 ani. Băiatul a fost găsit chiar de tatăl său, spânzurat în curte.

La doar două zile de la prima tragedie, bunica tânărului a murit şi ea de durere pentru că şi-a pierdut nepotul. Femeia îl crescuse de când George avea opt ani. Cei doi au fost înmormântaţi împreună, însă doar bunica a avut voie în biserică.

Din păcate tânărul nu a lăsat niciun bilet care să îi justifice gestul, aşa că moartea sa naşte încă multe întrebări. Adolescentul a fost găsit a doua zi chiar de tatăl său. Poliţiştii au deschis dosar penal.

Vestea morţii tânărului i-a şocat pe cei dragi, care au transmis mesaje emoţionante pe pagina de Facebook.

„Nu pot sa stau fără tine, de aceea vin în fiecare dimineață la tine și îmi beau cafeaua acolo sa stau de vorba cu tine, știu ca tu ma auzi, da nu poți sa mai vb cu mine te iubesc enorm de mult fratele meu”, „Dumnezeu sa te odihnească suflet bun.

Ai fost și vei rămâne un om cu suflet bun….nu ma gândeam la ziua în care tu nu vei mai fi printre noi, ne ai lăsat cu ochii în lacrimi și cu durere în suflet”, „Ai plecat prea devreme dintre noi frate, Dumnezeu să te odihnească în pace frățiorul meu,te vom purta veșnic în sufletele noastre!”, „Drum lin..frătior”,

„Este foarte trist și foarte dureros sa ne luam adio de la tine pentru totdeauna…Bunul Dumnezeu sa te ierte Odihnește-te in pace, Bubu!”, „Nu te vom uita niciodată! Mereu te vom iubi,te-ai dus prea devreme ,om bun! Dumnezeu sa te odihnească ,prietenul nostru și totodată varul meu drag….!”,

“Nu mai am nimic de spus…Mă doare inima, sincer, m-ai distrus complet! Nu mai am nici pic de putere…ne-ai lăsat pe toți așa…”, sunt doar câteva din mesajele transmise pe pagina de Facebook.

Sursa: https://www.mesajul.ro/un-tanar-s-a-sinucis-iar-bunica-a-murit-de-durere-cei-doi-au-fost-ingropati-impreuna/

By GetNews