Loading

Acum aproximativ șase ani, mai exact în anul 2016, Ancuţa – o tânără din Mioveni a trecut printr-o poveste de coșmar. În floarea vârstei, aceasta a fost diagnosticată cu o boală gravă, care a evoluat fulgerător, necesitând un tratament urgent în afara României. Deși Ancuţa a mers în Austria pentru o șansă la viață, trecând prin numeroase încercări ale doctorilor, s-a stins chiar pe patul de spital, în luna iunie.

Prietenii, colegii, cei care i-au fost alături tinerei de-a lungul tratamentului, dar mai ales părinții au fost zdrobiți de durerea pe care au simțit-o la aflarea veștii că fata lor a urcat la cer. Părea că acea suferință nu va mai putea fi ștearsă din sufletele lor…așa a și fost dupa ani distanță.

Ieri, din nefericire, o alta nenorocire s-a năpustit asupra familiei din Mioveni. Tatăl Ancuţei a murit, fiind răpus de boală atunci când nimeni nu se aștepta. Acum, soția trebuie să își îngroape sigurul sprijin, singura iubire rămasă pe pământ după pierderea regretatei fiice. Teribile sunt loviturile vieții, așa cum este și în cazul acestei familii destrămate mult prea devreme. Rămânem cu credința că, totuși, Ancuța și tatăl ei se întâlnesc în ceruri, acolo unde dragostea parintească va dăinui veșnic.

Sursa: https://ziarulargesul.ro/un-tata-si-a-urmat-printre-ingeri-fiica-ce-murise-in-floarea-varstei/

By GetNews