Loading

S-a scris că Vladimir Putin și-a ascuns întreaga familie într-un oraș subteran din Siberia, echipat cu cele mai performante dispozitive. Se pare totuși, că adevărul nu este acesta, cel puțin așa spun sursele publicației Page Six. Alina Kabaeva și copiii ei cu președintele Rusiei ar fi părăsit Rusia

Vladimir Putin și-ar fi ascuns foarte bine familia după ce trupele sale au invadat Ucraina. De teama rivalilor și chiar a poporului rus, care protestează încă de la declanșarea războiului, Alina Kabaeva și copiii săi ar fi fost scoși din Rusia.

Se crede că Kabaeva are patru copii cu președintele rus, deși nu a confirmat niciodată informațiile.

”În timp ce Putin își asumă atacul asupra Ucrainei, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția – cel puțin pentru moment.

Alina are doi băieți și gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția. Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că are și ea.”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Sursele citate mai spun că Vladimir Putin și Alina Kabaeva au două fete gemene, în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015.

Putin, care mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din căsătoria cu Lyudmila Shkrebneva, s-a luptat din greu pentru a-și proteja copiii de mass-media.

Unde se spunea că se află familia lui Vladimir Putin

În urmă cu câteva zile, au apărut zvonuri conform cărora Vladimir Putin și-ar fi ascuns prima soție și fiicele într-un „oraș subteran” din Siberia.

Buncărul de lux high-tech este situat în Munții Altai și a fost proiectat special pentru protecție în cazul unui război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey.

Când au apărut primele zvonuri despre legătura dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva

În anul 2008 au apărut primele informații potrivit cărora Vladimir Putin și-a refăcut viața alături de gimnasta Alina Kabaeva. La acel moment, presa a numit-o „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei.

O publicație a unui miliardat titra că președintele Rusiei se întâlnește cu o femeie care are jumătatea vârsta lui și că va cere divorțul de Lyudmila Putina. La scurt timp, ziarul a fost forțat să se închidă, proprietarul său miliardar invocând „dificultăți financiare”.

De atunci, Kremlinul a negat categoric orice relație, iar Putin a nu a abordat niciodată acest subiect. În presa rusă, este considerat riscant să întrebi despre viața lui amoroasă.

Sursa: https://a1.ro/news/social/unde-i-ar-fi-ascuns-vladimir-putin-pe-alina-kabaeva-si-cei-patru-copii-ai-lor-s-a-aflat-locul-si-nu-este-in-rusia-cum-se-credea-id1068621.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=1068621

By GetNews