Loading

Universitatea Craiova este gata pentru startul pregătirii părţii a doua a campionatului, în care speră să aibă mai mult succes. În ultima parte a sezonului echipa a avut rezultate slabe, iar acum este pe locul 5, cu 32 de puncte.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) este convins că Universitatea va arăta mult mai bine după cantonamentul din Antalya, deoarece are întredere totală în valoarea jucătorilor săi. În plus, conducerea speră să rezolve şi sosirea a trei jucători.

Universitatea Craiova va transfera trei jucători: un fundaş central, un mijlocaş şi o extremă

Reghecampf îşi doreşte să fie aduşi un fundaş central, un mijlocaş şi o extremă. În funcţie de cine vine, probabil că echipa va renunţa la unii jucători.

După cum se ştie, a fost activată şi clauza pentru Lyes Houri, care a devenit jucătorul oltenilor. Pentru împrumut, ungurii de la MOL Fehervar au primit 100.000 de euro, iar transferul definitiv valorează încă 600.000 de euro.

Miculescu şi Păun sunt două dintre numele vehiculate că ar fi dorite la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova va merge în cantonament la Gloria Sports Center

Echipa se va reuni pe 3 ianuarie, în Bănie, şi se va pleca în aceeaşi zi spre Antalya, la bordul unui charter.

Mihai Rotaru oferă din nou condiţiile cele mai bune de pregătire pentru echipă, care va sta la Gloria Sports Center, unde facilităţile puse la dispoziţie sunt la cel mai înalt nivel.

Vor fi trei meciuri de pregătire cu adversari care urmează să fie stabiliţi.

sursa: https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/universitatea-craiova-va-face-trei-transferuri-cand-pleaca-oltenii-in-cantonament-1442085

By GetNews