Loading

Şi pentru că tot suntem în perioada concediilor, venim cu o informaţie utilă pentru cei care pleacă spre Bulgaria, Grecia sau Turcia. Înarmaţi-vă cu răbdare, căci aveţi de aşteptat la trecerea prin vămile din sudul ţării.

La Giurgiu, de pildă, turiştii petrec şi trei ore la frontieră. Evident, fluxul mare de călători este de vină pentru cozile de maşini, dar şi restricţiile de circulaţie de la Podul Prieteniei, unde traficul se desfăşoare pe o singură bandă. 

În acest context, Ministerul Afacerilor Externe vine cu recomandari importante. Folosiţi toate punctele vamale deschise circulaţiei din Bulgaria, pentru a evita timpii mari petrecuţi la graniţă. De asemenea, asiguraţi-vă că aveţi suficient combustibil, apă şi alimente, pentru situaţia în care aveţi mai mult de aşteptat. Pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe găsiţi toate variantele pentru trecerea frontierei în ţara vecină.

Sursa: https://observatornews.ro/travel/veste-proasta-pentru-romanii-care-vor-sasi-faca-vacanta-la-bulgari-greci-sau-turci-avertismentul-mae-475825.html

By GetNews