Loading

Au apărut imagini video care surprind crima de la Băcioi, acolo unde un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a împușcat de șase ori amicul de pahar. Filmulețul a fost publicat de protv.md.

Din imagini observăm că între victimă și agresor s-a iscat un conflict. Victima l-a lovit peste față pe agresor, iar ultimul a scos arma și fără milă a tras de mai multe ori în el. În consecință, focurile de armă au fost fatale pentru victimă.

La scena îngrozitoare au participat și alți bărbați care au încercat să-l calmeze pe agresor, însă acesta era de neoprit.

„-Ce-ai făcut, nebunule? – Eu mă duc la pușcărie”, se aude în video.

În urma incidentului cu referire la imaginile video, un bărbat a dat bir cu fugiții de la fața locului.

Realitatea.md precizează că omorul a avut loc în seara zilei de 18 decembrie, în jurul orei 22:34, iar victima este un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Potrivit oamenilor legii, suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor, unde acesta și-a recunoscut vinovăția. Arma de model CZ P 10C calibru 9x19m a fost ridicată, se mai arată în comunicatul poliției.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de poliție mun. Chișinau. Bărbatul este cercetat penal pentru „Omor” care, conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

VIDEO – https://realitatea.md/video-eu-ma-duc-la-puscarie-momentul-in-care-individul-de-la-bacioi-isi-impusca-fara-mila-amicul-de-pahar/

sursa: https://realitatea.md/video-eu-ma-duc-la-puscarie-momentul-in-care-individul-de-la-bacioi-isi-impusca-fara-mila-amicul-de-pahar/

By GetNews