Loading

Au fost foarte multe imagini cu impact emoţional din Ucraina, după ce Rusia a invadat şi atacat ţara, însă în ultimele zile a devenit viral un videoclip copleşitor privind exodul ucrainenilor. Un băieţel care plânge a fost surprins în Medyka, Polonia, venind din Ucraina.

Un băieţel care plânge a fost filmat trecând graniţa dinspre Ucraina spre Polonia, la Medyka, sâmbătă. Cu pasul apăsat şi cărând o jucărie de pluş într-o pungă transparentă de plastic, băiatul traversează singur graniţa şi plânge în timp ce trece pe lângă camera care filma refugiaţii din Ucraina.

Chiar dacă băiatul trece singur graniţa, Sky News relatează că nu este foarte clar dacă acesta era neînsoţit. Jurnalistul CNN Anderson Cooper spune că deşi ţările vecine sunt primitoare cu ucrainenii, nimic nu se poate compara cu experienţa de a te trezi într-o dimineaţă înconjurat numai de străini, fără o casă, şi că nu ne putem imagina ce înseamnă asta până nu vedem acest băieţel care trece, aparent singur, graniţa. 

Mulţi copii se numără printre cele două milioane de oameni care au fugit din calea războiului din Ucraina, iar unii sunt forţaţi să facă această călătorie singuri, precum băiatul din Zaporojie care a fost numit “un erou al nopții” de către autoritățile slovace

Majoritatea refugiaţilor au plecat în Polonia, în timp ce alţii au mers în Ungaria, Slovacia, Republica Moldova şi România. 

sursa: https://observatornews.ro/extern/un-baietel-din-ucraina-plange-si-trage-dupa-el-o-jucarie-de-plus-in-timp-ce-trece-singur-granita-spre-polonia-461918.html

By GetNews