Loading

Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava, comisarul-șef Adrian Vasile Hlaghi, a ținut să transmită un mesaj ferm, ieri dimineață, în fața zecilor de candidați la examenul de permis și a instructorilor care se aflau în parcarea Selgros, pregătiți pentru a intra la proba de traseu.

Acesta le-a transmis candidaților să nu mai creadă poveștile legate de șpăgi care ajung la examinatori. Ofițerul exclude că mai există astfel de practici, dar a lăsat de înțeles că unii instructori auto ar mai putea percepe bani, însă pentru buzunarul lor, notează aloiasi.ro.

”Vreau să vă spun un singur lucru, dacă este careva dintre voi cărora vi s-au perceput sume de bani pentru a interveni pe lângă examinatori să-mi spuneți acum.

Vreau să vă spun un lucru, un candidat va fi declarat admis doar pe pregătirea lui și pe merit, nu pe banii care vi s-au perceput să ni se dea nouă. Un candidat va fi declarat respins pe fondul lipsei de pregătire, pe lipsa de pregătire a unor instructori în a-și face activitatea de pregătire, nu că examinatorul a fost un om rău și nu a vrut să ia banii voștri.

Ați înțeles? Pregătirea candidaților este la fel ca și în anii trecuți, diferența este modul de examinare”.

Ofițerul are în sprijinul afirmațiilor sale și date oficiale. Promovabilitatea la obținerea permisului de conducere în județul Suceava a scăzut de la peste 53%, în 2020, la aproape 30%, în 2021.

”Am 12 ani de poliție rutieră, am cules de pe jos mai mulți morți decât ați văzut voi toți la un loc, la mine cine nu știe să conducă nu ia permisul. Să fie clar… eu m-am săturat să culeg morți de pe stradă”, a transmis ofițerul de poliție.

sursa: https://www.mesajul.ro/va-fi-admis-cine-merita-nu-pe-banii-care-vi-s-au-perceput-sa-ni-se-dea-noua-video/

By GetNews