Loading

Vladimir Putin a făcut un anunț de ultimă oră. Președintele a transmis un mesaj îngrijorător pentru țările din Europa, după ce Rusia a primit numeroase sancțiuni din cauza războiului ordonat în Ucraina. Ce a spus liderul de la Kremlin despre situația actuală. Ce a mărturisit acesta cu privire la gazele naturale.

  • Vladimir Putin, mesaj îngrijorător pentru Europa
  • Ce a anunțat președintele

Președintele rus Vladimir Putin a făcut un anunț de ultimă oră. Liderul de la Kremlin a transmis un mesaj îngrijorător pentru Europa, după sancțiunile pe care le-a primit țara lui din cauza războiului din Ucraina.

Vladimir Putin, anunț de ultimă oră

Vladimir Putin a mărturisit că țările „neprietenoase” au rescunoscut că nu se vor putea descurca fără resursele pe care le primesc din Rusia, mai ales fără gaze naturale și energie. După cum bine știm, prețurile acestora au explodat în ultima vreme, iar președintele rus vrea să fie plătite în ruble de acum.

„Ceea ce este uimitor este că așa-zișii parteneri din țări neprietenoase recunosc că nu se vor putea descurca fără resursele energetice rusești, inclusiv fără gaze naturale, de exemplu”, a mărturisit Vladimir Putin.

Președintele Rusiei a transmis un mesaj îngrijorător pentru Europa

Președintele rus Vladimir Putin se bazează pe faptul că țările din Europa au mare nevoie de resursele care sunt furnizate din Rusia. Acesta a ținut să precizeze că nu există un înlocuitor pentru gaze naturale acum, ceea ce înseamnă că oamenii depind de el.

„Nu există un înlocuitor pentru gaz în Europa acum”, a adăugat președintele Rusiei.

Vladimir Putin știe că Rusia are 10% din toată producție de petrol din lume și a avut grijă să se alieze cu Asia și China. Pentru că Europa are mare nevoie de gazul natural din țara lui, dar sancțiunile l-au deranjat, preledintele rus a luat decizia ca acesta să nu se mai poată plăti decât în ruble.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/vladimir-putin-anunt-de-ultima-ora-presedintele-rusiei-a-transmis-un-mesaj-ingrijorator-pentru-europa-276601.html

By GetNews