Loading

Mulți oficiali din vest sunt de părere că asaltul rușilor asupra Kievul ridică semne de întrebare. Se pare că atacatorii ar putea suferi, iar Vladimir Putin nu mai este atât de hotărât în ceea ce privește această decizie.

  • Vladimir Putin, decizie de ultimă oră
  • Rusia nu poate ocupa Kievul

Ofensiva militară este blocată, iar oficialii vestici nu mai sunt atât de siguri în ceea ce privește intențiile rușilor de a cuceri Kievul. Capitala Ucrainei a fost principalul obiectiv al rușilor, dar trupele ucrainene s-au mobilizat și o coloană de tancuri este în jurul orașului.

Vladimir Putin, decizie de ultimă oră?!

Rusia a avut ca scop principal încă de la început capturarea Kievului, dar se pare că ucrainenii s-au mobilizat și o coloană de tancuri se află în jurul orașului de mai bine de două săptămâni. Rușii nu se așteptau la asta, dar trupele ucrainene prezintă o rezistență foarte mare.

Un oficial vestic a spus că o strategie prost concepută privind atacul pe teren și un oraș foarte bine pregătit cu apărători deciși, ar putea fi o afacere foarte scumpă.

„O strategie prost concepută privind atacul pe teren și un oraș foarte bine pregătit cu apărători deciși, ar putea fi o afacere foarte scumpă. Cred că vine momentul în care chiar și Rusia trebuie să se gândească la costul pierderilor”, a spus un oficial vestic.

Un alt oficial a mai spus că se pune întrebarea dacă Moscova intenționează să dea asaltul asupra orașului Kiev și este nevoie de timp pentru a vedea ce se întâmplă.

,,Se pune întrebarea dacă Moscova intenționează să dea asaltul asupra orașului Kiev. Trebuie să așteptăm, să vedem ce se întâmplă”, a spus un alt oficial.

Ucraina lovește armata rusă ajunsă la periferia Kievului

Armata ucraineană a anunțat că operațiunile de eliminare ale forțelor rusești de la periferia capitalei Kiev au fost lansate. Oleksandr Pavliuk a menționat joi seară, în cadrul unei emisiuni, că există rezistență din partea dușmanilor.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/vladimir-putin-decizie-de-ultima-ora-rusia-nu-poate-ocupa-kievul-o-strategie-prost-conceputa-274389.html

By GetNews