Loading

Dramă într-o familie din Teleorman. Un băiat de 7 ani a murit subit. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, cel mic era la şcoală. I-a spus învăţătoarei că îl doare gâtul, iar femeia i-a chemat părinţii să-l ia. Bănuia că are COVID. Ajuns acasă, copilulului i s-a făcut rău şi a rămas fără suflare. Din primele informaţii, cel mic ar fi avut o infecţie netratată la timp. 

Nenorocirea s-a întâmplat ieri în comuna Mereni din Teleorman. Vlăduţ era elev în clasa întâi. Aparent, un copil sănătos, mereu pus pe glume. Băiatul de 7 ani a mers la ore de dimineaţă. Şi, nimic n-a prevestit tragedia, spune învăţătoarea. 

Enache Violeta, învăţătoare: Copilul a fost vesel toată ziua, am râs, am făcut diferite activităţi, la un moment dat mi-a spus că îl doare în gât. M-am gândit la Covid. I-am spus: Nu vrei să te duci acasă? 

Nicoleta Stănculescu, director şcoală: A plecat cu copilul pe picioare, într-o stare bună. 

A murit din cauza unei infecţii netratate

Femeia ar fi crezut că are COVID, aşa că s-a oprit la farmacie să-i cumpere ceai şi un test rapid. Ajunşi acasă, rezultatul a ieşit negativ, aşa că ar fi dat vina pe o banală răceală. Două ore mai târziu, în timp ce luau prânzul, Vlăduţ şi-ar fi pus capul pe masă. Iniţial, tatăl a crezut că se joacă. Bărbatul s-a ridicat şi a încercat să-l mişte. Vlăduţ deja nu mai respira. Speriaţi, oamenii au sunat imediat la 112. Salavatorii au venit de urgenţă. Din păcate, era prea târziu.

Mirela Ciobanu, SAJ: Imediat s-au început manevrele de resuscitare, după 70 de minute, decesul a fost declarat.

Inspectoratul şcolar încearcă să se lămurească cum s-a produs tragedia. 

Florin Storiţă, inspector şcolar Teleorman: Vom face o cercetare să ştim exact cum s-a întâmplat, care au fost paşii. 

Din primele informaţii, băiatul ar fi avut o infecţie netratată la timp. Fără să dea niciun semn, boala s-a agravat, iar asta i-ar fi adus sfârşitul copilului. Poliţia face o anchetă şi a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/vladut-sa-simtit-rau-la-scoala-si-a-fost-luat-si-adus-acasa-de-mama-sa-cateva-ore-mai-tarziu-murea-in-fata-parintilor-sai-458271.html

By GetNews