Loading

Volodimir Zelenski a anunțat că Ucraina nu va fi de acord să primească învingere din partea Rusiei, iar singurul rezultat pe care îl va accepta în acest conflict va fi victoria.

  • Volodimir Zelenski, anunț de ultimă oră
  • Ucraina nu va accepta alt rezultat, în afară de victorie

Volodimir Zelenski își dorește ce este mai bine pentru țara lui, iar într-un anunț pe care l-a făcut a vorbit despre cum singurul rezultat pe care are gând să îl accepte în conflictul cu țara cu care se află în război este victoria. El consideră că o victorie a adevărului înseamnă o victorie pentru Ucraina și ucraineni.

Volodimir Zelenski, anunț de ultimă oră

Volodimir Zelenski a spus că nu știe când se va termina acest război și că aceasta întrebare este una profundă, ba chiar dureroasă și că poporul ucrainean nu va accepta nimic, în afară de victorie.

″Întrebarea este când se va termina. Aceasta este o întrebare profundă. Este o întrebare dureroasă. În afară de victorie, poporul ucrainean nu va accepta niciun rezultat”, a declarat Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski a fost întrebat dacă ar ceda din teritoriul țării lui Rusiei și ce ar putea accepta pentru a asigura un acord de pace, iar președintele a spus că ei nu vor face schimb cu teritoriul lor.

”Noi nu facem schimb cu teritoriul nostru (…) Chestiunea integrităţii teritoriale şi a suveranităţii nu intră în discuţie”, a mai menționat Volodimir Zelenski,

Volodimir Zelenski a spus despre Vladimir Putin că își va continua agresiunea în Europa dincolo de Europa și va obține ceea ce vrea, dacă nu va fi oprit acum.

,,Vladimir Putin îşi va continua agresiunea în Europa dincolo de Ucraina şi va obţine ceea ce vrea dacă nu va fi oprit acum”, a menționat Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski a repetat convingerea că Ucraina ar fi o completare benefică pentru NATO

Volodimir Zelenski a mai menționat că este greu să vorbească despre NATO, deoarece NATO nu își dorește să îi accepte. Președintele consideră că este o greșeală, iar dacă Ucraina va intra în NATO îl va face mai puternic.

“Este greu pentru noi să vorbim despre NATO, deoarece NATO nu vrea să ne admită. Cred că este o greşeală, deoarece dacă aderăm la NATO, facem NATO mult mai puternic. Noi nu suntem un stat slab. Nu ne propunem să ne facem mai puternici în detrimentul NATO… Suntem o completare, suntem locomotiva. Cred că suntem una dintre componentele importante ale continentului european”, a mai declarat preşedintele ucrainean.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/volodimir-zelenski-anunt-de-ultima-ora-ucraina-nu-va-accepta-niciun-rezultat-in-afara-de-victorie-275626.html

By GetNews