Loading

Propaganda rusească a lansat o știre potrivit căreia președintele Volodimir Zelenski ar fi fugit de războiul din Ucraina, iar acum s-ar afla în Brașov. Agenția care a transmis acest zvon este controlată de Kremlin, iar liderul se luptă eroic pentru țară în fața forțelor lui Vladimir Putin.

  • Propaganda rusească susține că Volodimir Zelenski s-ar afla în Brașov
  • Agenția este controlată de Kremlin

Propaganda rusească lansează zvonuri și susține că președintele Volodimir Zelenski este în Brașov, în plin război cu Ucraina. Potrivit primelor informații, știrea a fost transmisă de o agenție controlată de Kremlin.

Propaganda rusească susține că președintele Volodimir Zelenski este în Brașov

Agenția a anunțat că președintele Volodimir Zelenski ar fi fugit in Ucraina, iar acum s-ar afla pe teritoriul României, mai exact în Brașov. Acest organ de dezinformare susține că liderul ar fi fost transportat prin intermediul unui avion.

„Este posibil ca avioanele să-l transporte pe Zelenski și echipa sa”, a anunțat propaganda rusească.

Zvonul ar fi pornit după ce agenția de la Kremlin ar fi anunțat că trei avioane au aterizat pe aeroportul din Brașov, la ora 16:30. De asemenea, nu ar fi fost transmise informații despre ele. Cu atât mai mult, acestea ar fi fost însoțite de un elicopter al trupelor din Ucraina.

Agenția care a transmis știrea este controlată de Kremlin

Momentan, toate aceste știri transmise de agenția controlată de Kremlin ar rămâne doar zvonuri, iar președintele Volodimi Zelenski se luptă eroic pentru țară în fața forțelor lui Vladimir Putin.

De asemenea, liderul din Ucraina a arătat că luptă pentru țară, după ce a refuzat oferta SUA de a fugi de acest război sângeros.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/propaganda-ruseasca-sustine-ca-presedintele-volodimir-zelenski-este-in-brasov-este-posibil-ca-avioanele-sal-transporte-273653.html

By GetNews