Loading

Negocierile cu Rusia sunt în desfășurare, dar sunt „doar cuvinte”, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare miercuri seară. „Da, avem un proces de negocieri, dar sunt doar cuvinte, fără nimic concret”, a spus Zelenski.

Zelenski crede că nu este nicio șansă ca să ajungă la un acord cu Rusia

Zelenski a spus că „presupusa retragere” a trupelor ruse de la Kiev și Cernihiv nu este o retragere, ci un rezultat al muncii armatei ucrainene.

„Există și alte cuvinte despre presupusa retragere a trupelor ruse de la Kiev și Cernihiv și reducerea activităților ocupanților în aceste teritorii. Aceasta nu este o retragere, acesta este rezultatul muncii apărătorilor noștri, care i-au împins înapoi”, a spus el, potrivit CNN.

El a continuat spunând că trupele ruse se concentrează în regiunea Donbas pentru noi atacuri, spunând că ucrainenii sunt „pregătiți pentru asta”.

„Nu vom da nimic și ne vom lupta pentru fiecare metru al pământului nostru.”

Zelenski a îndemnat publicul să nu critice performanța forțelor armate ucrainene.

„Dacă cineva crede că el sau ea poate învăța armata noastră cum să lupte și cum să înfrunte inamicul, cel mai bun mod de a face acest lucru este mergi pe câmpul de luptă pe cont propriu, nu de pe o canapea de acasă sau dintr-un loc sigur în care ai scăpat, ci de pe terenuri reale de luptă și arată-ți abilitățile de a lupta. Dacă nu ești pregătit să faci asta, nici măcar nu începe să-i înveți pe apărătorii noștri cum să-și facă treaba.”

Sursa: playtech.ro

By GetNews